Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.11.2010 17:51 - НЕОБИКНОВЕНО ЛЕТИЩЕ - 5
Автор: bobby99 Категория: Други   
Прочетен: 1044 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 16.11.2010 17:57


         3-ти стенопис:  „Мир и хармония с природата“ 2

 

Какво бихте направили след като сте ликвидирали по-голямата част от световното население с отровен газ? Разбира се, ще празднувате около генетично модифицирано растение! На тази 3-та част от стенописите виждаме как хора от цял свят са се насочили към такова растение, а над него е изобразена фигура, наподобяваща Исус, но която определено не е Исус!

 

Всички животни от първия стенопис са отново тук, дори един гълъб е кацнал върху растението. Колко трогателно! Сега животните са щастливи, че има по-малко хора на земята и са благодарни за вашата... смърт! Сега останалите хора могат да използват високоразвитите технологии, за да устроят едно общество на синтетично щастие в един свят на генетично променени организми. Китовете скачат и всичко се радва! Ако внимателно се вгледате в главите на малките тигърчета, ще забележите, че те имат лица на малки деца! Странно, нали? Не и ако вземем предвид основната идея на стенописа, предаваща генетичната промяна на човешкия род в идващия „нов век на мир“.

 

Накрая, обобщавайки казаното до тук, в тези стенописи имаме разкрита програмата за Нов световен ред, основана на масивна депопулация, унищожение на християнството, установяване на световно правителство, „възстановяване на природата“ и т.н.

 

Ако проучите внимателно напътствените камъни в Джорджия, несъмнено ще забележите приликата между тяхната програма и идеите, които се предават чрез стенописите на летището в Денвър. Освен това, огромният окултен монумент в Джорджия също има една паметна плоча и капсула, заровена под нея, която трябва да се отвори в бъдещето.

 

Самолетните писти във формата на свастика

 

След като стенописите предават толкова много идеи за нацизма, бихте ли се изненадали, ако разберете, че самолетните писти на летището в Денвър имат формата на свастика?  Вие си направете извода.

 

Още странности

 

Особено странни и някак съвсем неподходящи са статуите на грозните демонични същества на това международно летище! Никой не би могъл да даде разумно обяснение за тяхното присъствие на летището, но още по-учудващо е, че те украсяват храмовете на доста католически църкви (да не кажем всички). Но може би тук се крие връзката, защото в тях имаме ясно подсказан един религиозен елемент.

 

Но какво или кого представят тези фигури? Дали са просто един остатък от древните езически времена или са нещо, което само „Просветените“ знаят? Същият въпрос задава и един монах, живял през 12 век. „Какво правят тези грозни същества в святата обител, в присъствието на молещите се братя? Какво е значението на тези нечисти маймуни, кръвожадни лъвове и зверове? С каква цел са поставени тук тези чудовища, наполовина хора, наполовина зверове?“ (Св. Бернард).

 

Тези снимки предствят също една странна поредица от символи, които са изобразени по пода на летището и започват от южния край на „Голямата зала“, 5-то ниво, и продължават до северния край. Обърнете внимание на черното слънце, един древен окултен и нацистки символ! Стигайки до северния край на „Голямата зала“ виждаме една статуя на Джепесен, която прикрива слънцето.

 

Още един окултен монумент издигнат на летището в Денвър - статуята на египетския бог на смъртта Анубис!

http://www.youtube.com/watch?v=mulrhR15ucY&feature=related

 

Превод по материали от интернет:

Христо Цанков, skype: hi.tsankov

 

 

 

 



Тагове:   летище,   необикновено,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bobby99
Категория: Други
Прочетен: 366755
Постинги: 112
Коментари: 185
Гласове: 396
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930