Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.02.2016 15:42 - Руските "немци" се разправиха с мигрантите
Автор: bobby99 Категория: Други   
Прочетен: 2440 Коментари: 5 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Руските "немци" разгромиха приюта за бежанци в Германия

 

Публикувано на 20 януари 2016 21:24

 

Безчинства на мигрантите в Германия принудиха местните хора да вдигнат оръжие и да накажат чужденците. В редакцията на "Совершенно секретно" постъпи съобщение за погрома устроен в град Брухзаль от руски заселници. В него взели участие около 400 "руски немци".

 

Според полицията при общежитието са дошли около 120 автомобила с 3-4-ма мъже във всеки. "Южняците" – араби и мароканци – се опитаха да се противопоставят и да стрелят. Но те са били пребити с бейзболни бухалки и намерените в общежитието табуретки. "Русаките" (така наричат себе си руските емигранти в Германия) са преминали през всички етажи – казва източник на "Совершенно секретно" от средите на руските емигранти, живеещи в Германия.

 

Според мъжете, пряката причина за погрома е изнасилването на 13-годишното руско момиче Лиза. Както вече беше съобщено от медиите, в Берлин една група от мюсюлмански бежанци в продължение на 30 часа изнасилваха 13-годишната ученичка. Детето бе отвлечен на 11 януари в района на гарата, когато тя се връщала от училище.

 

Конфликт от такъв мащаб се случва за първи път в Германия от началото на масовото преселване на афро-азиатските бежанци в страната. Тормозът на жените от мигрантите в Кьолн и множеството изнасилвания, провокират гнева на местното население. Политиката на невмешателство от страна на полицията, и опитите да се потулват престъпленията извършени от бежанците, принуждават хората самостоятелно да защитават своите семейства.

 

 — Градът е станал опасен за ходене пеша, и дори опасен за придвижане с автомобил. Когато спирам на светофар, аз привикнах да заключвам вратите от вътрешната страна на колата, така че никой да не може да влезе вътре. Същото нещо правя и след като пазарувам в супермаркета - бързо сядам в колата, затварям вратата, и чак тогава пускам двигателя — разказва руска преселничка от Лихтенфелс в Бавария.

 

Според жената, нахлуващите в Германия бежанци през последните 10 години не спазват правилата по пътя, и се разхождат пеша по магистралите, което може да доведе до катастрофи. Жените-бежанки просят, а мъжете правят набези и ограбват супермаркетите. Властите и полицията в Германия при това мълчат, и за престъпленията не осъждат постъпките на мигрантите.

 

"Във Франкенберг превърнаха супермаркет "Хермес" в приют за бежанци. Там настаниха хиляди мъже. Оттогава градът стана неспокоен, и аз кандидтствам да получа за жена ми разрешително за носене на оръжие" – Разказва събеседник на репортьора на "Совершенно секретно" – Жителите са възмутени от нахалното поведението на мигрантите. Африканците пълнят в магазините пазарните колички с продукти и не плащат за покупката. Когато касиерите викат охраната, мигрантите се преструват, че не разбират езика. Кметът на Франкенберг дойде при един от тези инциденти, и се опита да говори с тях на няколко езика, но без резултат. В крайна сметка кметът заплатил за покупките на мигрантите. Това предизвика справедливия въпрос на наблюдавалите този инцидент: Защо коренните германци заработват хляба си чрез усилена работа, а мигранти получават всичко безплатно?".

 

Според източника, властите се опитаха да привлекат местните хора, за да помогнат на мигрантите, призовавайки немците да заселят мигранти в свободни жилищни помещения. След това, в Германия, се появи серия от пожари, в които изгоря частната собственост на тези германци, които бяха лоялни към бежанците.

 

По това време, докато мъже от Холандия чрез ходене по улиците в миниполи протестираха срещу крайностите на чужденците, руските преселници станаха първите, които с оръжие в ръце защитиха своите семейства.

 

 — Ако на дъщеря ми или жена ми, че се случи нещо по вина на мигрантите, без колебание бих вдигнал бухалката и отивам да ги смачкам — не крие своите радикални възгледи руският преселник, с когото говорихме.

 

Автор: Александър Павлов

 

http://www.sovsekretno.ru/news/id/8943/

 

 




Гласувай:
3



1. germantiger - И вас българи и руснаци, но първо вярно онези
10.02.2016 17:03
Аз живея сред българи и те често с право и без право „реват” как техния народ бил ликвидиран 26 години (от 1990 до днес 2016 г.), как тяхната България страдала в толерантност и как тяхната ортодокс църква била ударена от „лошия Запад”. Как толерастията, геноцида, унищожаването на традиции и малцинствата в България подронвили, подкопавали всичко българско. Българи и всички вие източноевропейци:
- ИСТИНАТА е че ако вас ви убиват 26 години, то запада е убиван от над 50 години,
- истината е, че ако през вас преминават мигранти, то на запад те се настаняват и провеждат геноцид пъти повече
- истината е, че ако вашето Православие е ударен, то църквите на запада са атакувани десетилетия повече
- истината е източноевропейци и българи, че самите вие също убивате с емиграция запада
- истината е, че това което се случва с вас, става на запад по-жестоко, по-продължително и винаги повече
- истината е, че не вие, а запада е първата и окончателна жертва
ВИЕ БЪЛГАРИТЕ И ВИЕ ИЗТОЧНИ ХОРА СТЕ СЪЩО ДЕМОГРАФСКИ УБИЙЦИ, катро едновременно с това сте и жертва в собствените си страни на други!
Първия демографски убиец на германците са турците и това е факт, който никой разумен и здравомислещ човек няма да отрече и точно защото турския народ е силен, националистичен, винаги налагащ своето, този народ имамного здрави сили в себе си и той сее на безплодната германската нива. След него са всички останали, които нямат изброяване – в Германия има всички от всичко и всеки там е чужд и бъдещ, германски и умиращ, отминал. Отново ще напомня и за източно-европейците, които комично се заявяват като борци за бяла Европа – в техните страни да, но в Германия разликата, чертата и разделението трябва да се издълбае, защото руснаци, поляци, румънци са следващите гробокопачи на германската народност и не от днес. 21-и век ще реши германския въпрос като убие германците като народ и етноелемент или ще маргинализира до минимални количества и това ще бъде празник за кой ли не. Много от тези, които днес се представят за приятели на Германия, всъщност се радват на нейната агония и след време ще предяват претенции за „наследство” – това трябва да се знае и това е самата истина – наследници-убийци!
цитирай
2. germantiger - 2
10.02.2016 17:04
КАКВО Е ГЕРМАНИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ

- РУСКИЯ НИ ЦАР ОСВОБОДИТЕЛ АЛЕКСАНДЪР II ВСЪЩНОСТ Е ГЕРМАНЕЦ ПО МАЙКА
- ПУШКИН Е 1/4 ШВЕД И Е ПОСВЕЩАВАЛ СТИХОВЕ НА ГЕРМАНСКА ПРИНЦЕСА
- ГЕРМАНЕЦ Е И ТОТЛЕБЕН - ПРЕВЗЕЛИЯ ПЛЕВЕН, ГЕРМАНЕЦ Е И ДИБИЧ-ЗАБАЛКАНСКИ
- ЕКАТЕРИНА ВЕЛИКА Е ГЕРМАНКА, ЕЛИЗАВЕТА СЪЩО И ОЩЕ НЯКОЛКО "РУСКИ" ИМПЕРАТРИЦИ, ВПРОЧЕМ ОГРОМНА ЧАСТ ОТ САНКТ ПЕТЕРБУРГ И СТАРИНИТЕ В НЕГО СА СТРОЕНИ ОТ ГЕРМАНСКИ АРХИТЕКТИ
- ГЕРМАНИЯ Е ДАЛА НА БЪЛГАРИЯ В 1941Г. С ГЕРМАНСКА КРЪВ НА СВОИ ВОЙНИЦИ И БЕЗ КАПКА БЪЛГАРСКА КРЪВ ЗА АДМИНИСТРИРАНЕ МАКЕДОНИЯ, ЗАПАДНА-ЕГЕЙСКА ТРАКИЯ И ОСТРОВИ В ЕГЕЙСКО МОРЕ, А КОГА БЪЛГАРСКИ ВОЙНИК Е ОСВОБОДИЛ ГЕРМАНСКИ ЗЕМИ СЪС СВОЯ КРЪВ?!
- ПРЕЗ ПСВ ГЕРМАНСКИТЕ ВОЙСКИ ПОД КОМАНДВАНЕ НА МАКЕНЗЕН БАЩА ГАЗЯТ РУМЪНИЯ НА СЕВЕР ПРЕЗ КАРПАТИТЕ, БЪЛГАРИТЕ ОТ ЮГ
- ПАК ПРЕЗ ПСВ ГЕРМАНСКИ И АВСТРИЙСКИ ЧАСТИ НАСТЪПВАТ ОТ СЕВЕР В СЪРБИЯ, БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ ОТ ИЗТОК

- На берлинския конгрес Бисмарк играе за България, макар и без да го прави за конекрадците отвъд Дунав не заслужаващи живота на нито един померански гренадир, а именно:
ПРЕЗ НОЩА НАХЛУЗИЛ ПРУСКИЯ СИ ОСТРОВЪРХ ШЛЕМ-ПИКЕЛХАУБЕ, ТОЙ БЛЪСКА ПО ВРАТАТА КЪДЕТО Е ОТСЕДНАЛА ТУРСКАТА ДЕЛЕГАЦИЯ, ОКОЛО ПОЛУНОЩ... ЗАПЛАШВА ГИ, ИГРАЕ ГО ПОБЕСНЯЛ И ГРЪМОГЛАСНО ЗАПЛАШВА ТУРЦИТЕ ДА ПРИЕМАТ ПОРЕДНИЯ РУСКИ КОМПРОМИС! (до този момент русия отстъпва пред натиска на англия и франция в полза на турция). НА СЛЕДВАЩИЯ ДЕН ТУРЦИТЕ ПРИЕМАТ, А АКО НЕ БЯХА БЪЛГАРИЯ ВЕРОЯТНО БИ БИЛА ОЩЕ ПО-МАЛКА СЛЕД 1878 Г.
От bolg: Всъщност още в англо-руското споразумение от 30 май 1878г., сключено преди свикването на Берлинския конгрес, за княжество България се е предвиждало да заема територията между Дунав и Стара планина, Софийският санджак е на юг от Стара планнина и е трябвало да остане в Румелия. Бисмарк е посъветвал Шувалов да се позове на труда на Хохщетер, според който Ихтиманските възвишения и планините южно и югозападно от София имат еднакъв скален състав с този на Балкана и са част от него. Затова Софийския санджак трябвало да се числи към земите между Дунав и Стара планина. Това си звучи направо нелепо, не знам и дали наистина е съществувал този геолог Хохщетер и ако е реална личност, дали изобщо се е занимавал със скалния строеж на българските планини, но все пак, колкото и странно да звуяи, този довод постига целта си пред англичаните (headbang) И добре, че е станало така.
цитирай
3. germantiger - 3
10.02.2016 17:05
КАКВО Е РУСИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ

- избиването на десетки хиляди волжки българи от войските на Иван Грозни и направата на пирамиди от черепите им
- потапянето и убиването на български кърмачета в ледовете с главите надолу в направените за целта дупки в леда
- изселването на волжки българи и наричането им татари, както и омесването им с такива
- Русия беше против акта на българското Съединение
- Русия подкрепи и подскокороса Сърбия да удари България в Сръбско-Българската война
- обстрела на Балчик и Варна през ПСВ от руския имперски флот и жертвите сред цивилно българско население
- на България е обявена война от СССР-Русия на 5 септември 1944г., Жуков в спомените си говори за победа над българите и дори това е отпразнувано със салют в Москва
- след ВСВ СССР гласува със съюзниците си от Запад България да е в лагера на победените
- с одобрението на Москва, сръбски и български комунисти беше създадена фалшивата македонска нация и беше откъсната от България тази наша земя и народ
- пак в Москва беше създадено ДПС с участие на български комунисти

Апропо в световен мащаб:
- РУСИЯ ВЛАДЕЕШЕ 136 НАРОДНОСТИ
- БЕШЕ ИМПЕРИЯ МНОГО ПРЕДИ ЩАТИТЕ ВЪОБЩЕ ДА ГИ ИМА
- НАЛОЖИ КОМУНИЗЪМ НА ПОЛОВИН ЕВРОПА
цитирай
4. germantiger - Пожене сте големи мъже
10.02.2016 17:10
Брайвик е нореге, не знам този норвежец да е баш бугарин или казак

Момчето което насече мигрантските чавета в училище беше шведче, не юначе българско или руско

Преди време когато изгориха 3 бебета турски и две жени туркини в "германия", помня че го сториха германци, не витязи източни

Най-помня друго - "ВИЕ" БЪЛГАРИТЕ КЪДЕ БЯХТЕ, КОГАТО БОГ ДА ГО ПРОСТИ ПРОФЕСОРА ГО УБИХА МАНГАЛИТЕ В ЗАХАРНА ФАБРИКА, а къде бяхте когато горкото момче го нагазиха в Катуница, бихте тъпана седмица две, а момичето което онзи кюмюр ликвидира с гавра в Борисовата градина?

Сега се сещам като рязаха руски главички на 18-годишни момченца в Чечня и Дагестан, къде бяха богатирите?! Бог да ги прости хлапетата, поне втората чеченска показаха ниво руснаците.
цитирай
5. bobby99 - Добри хора има навсякъде, и сред ...
21.02.2016 14:25
Добри хора има навсякъде, и сред циганите. Лоши - също!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bobby99
Категория: Други
Прочетен: 366663
Постинги: 112
Коментари: 185
Гласове: 396
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930