Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.11.2011 14:26 - 6. Тайна ли е тайната на илюминати
Автор: bobby99 Категория: Други   
Прочетен: 4610 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 30.11.2011 14:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

На 14 юли 1889 г. Албърт Пайк изпраща следните указания на 23-ма висши шотландски масони по целия свят:

 

"Ние се покланяме на един бог, но това е богът, който човек боготвори без суеверие! На вас, висши инспектори и генерали, казваме следното: Може да кажете на братята от 30-та, 31-та и 32-та степен, че масонската религия трябва да бъде доктрината за Луцифер! Луцифер е бог! Истинската и чиста философска религия е вярата в Луцифер!".

 

Цитат от филма „Илюминати“

(The Illuminati: All Conspiracy No Theory, 2005).

 

Филмът със субтитрите в „Арена“:

http://arenabg.com/details.php?id=4edde7a65b2af24bd4f9bfe0069d38ecdabbecfe

 

Филмът със субтитрите в „Замунда“:

http://zamunda.net/details.php?id=239681

 

 

Има една тайна, която е скрита от погледа на множествата. Това е може би най-строго пазената тайна в човешката история. Тайна, която знаят единствено майсторите-масони. Те затова се наричат Илюминати или Просветени, защото знаят неща, които обикновените хора и масоните от ниските степени не знаят! Коя е тази тайна?

 

Това е истината за Луцифер (Дяволът, Сатана) и духовете-демони! Истината за паралелния свят на духовните същества, наречени ангели и демони, които ние не можем да видим и почувстваме с нашите човешки и ограничени сетива! Тези същества живеят заедно с нас откакто човек съществува на планетата Земя и незабележимо са влияели върху хода на човешката история. Този духовен свят е разкрит в Библията, но за съжаление милиони хора са били подведени да вярват, че Дяволът е само един мит, една легенда, едно литературно и народно олицетворение на злото.

 

Нека обаче дам един подходящ пример с мравката. Обществото на мравките е строго организирано и учените са доказали, че по своята организираност мравката съперничи дори на човека. Съгласно своите възможности, тя показва интелект, сходен с този на човека. Човекът и мравката съществуват заедно, но само единият разбира и знае това – човекът. Защото, колкото и висока степен на организираност да показва мравката, тя не може да види, да проумее, да разбере, да схване човека! Просто защото нейните сетива и възприятия са твърде ограничени в сравнение с човешките. Но може да го почувства! Ако сложите една мравка върху пръста си и почнете да си играете с нея, тя ще усети, че някой я манипулира, че нещо не е наред, че не е там, където трябва да бъде! Но тя никога няма да разбере КОЙ и ЗАЩО я манипулира!

 

Ние, хората, се намираме в същото положение на мравката по отношение паралелния духовен свят на ангелите и демоните. Не можем да ги видим, дори не можем да ги почувстваме с нашите ограничени човешки сетива. Те са много по-висши от човека. Толкова по-висши, колкото човекът е по-висш от мравката! Те могат да вършат неща, които са невъобразими за нас хората! Но можем да разберем истината за тях и техния свят, изследвайки Божието откровение чрез книгите на Библията. Това е единственият източник на светлина и просвещение!

 

Именно поради тази строго пазена тайна съществуват ТАЙНИТЕ общества! Като „Череп и кости“, например... Тайни са не само тези общества, които не фигурират в никакви официални регистри, но и тези, чийто сбирки и ритуали са предназначени само и единствено за определен тесен кръг от хора. Защото всички тези ТАЙНИ събрания и ритуали са посветени на общение с паралелния свят на духовете! На някои специални събрания често пъти има тяхна свръхестествена изява, която не може да бъде отречена от разума и сетивата и която запленява човека и го поставя под контрол (виж книгата на Роджър Морно „Пътешествие в свръхестественото“). Ето защо, мнозина световни висши ръководители и държавници, в това число президенти, министър-председатели, министри, депутати, магистрати от всички нива на властта, военни ръководители, изтъкнати учени, специалсти и професионалисти, членуват в ТАЙНИ общества и изпълняват на пръв поглед глуповати, смешни и безсмислени ритуали като ритуала „Кремация на грижата“, практикуван всяка година от Бохемския клуб в Бохемската гора на Калифорния, САЩ (виж моята статия „Истината за 2012 (2) – Кой разрушава нашата планета“).

 

Именно духовете-демони стоят зад голямата измама, наречена НЛО, и това се знае много добре от майсторите-Илюминати. Но типично в своя стил на лъжа, измама и заблуда, те умишлено разпространяват версията за извънземните същества, защото по този начин най-успешно отклоняват мнозина от истината за Бога и Неговото откровение. Ето защо, висши правителствени служители в САЩ, Ватикана и целия свят организират специални „научни“ конференции, свързани с НЛО, и все по-усилено говорят за извънземните. Целта отново е да се отклонява вниманието на обществеността в погрешна посока.

 

(Откъс от статията „Холивудският филм от 2001 г. „Орденът“ предсказва разрушаването на Омаровата джамия!“)

 

 




Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bobby99
Категория: Други
Прочетен: 366694
Постинги: 112
Коментари: 185
Гласове: 396
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930