Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.11.2010 19:59 - НЕОБИКНОВЕНО ЛЕТИЩЕ - 1
Автор: bobby99 Категория: Други   
Прочетен: 756 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 13.11.2010 20:00


За това летище е писано много, но защо не и аз... (преписах):

   Международното летище в Денвър, САЩ – окултен храм на Илюминати! Бъдещ концентрационен лагер?!

                                                                                              

Апокалиптичен страховит кон с блестящи червени очи!

Кошмарни стенописи!

Странни думи и символи по пода!

Странни същества, седящи в куфари!

Самолетни писти във формата на нацистка свастика!

Няма съмнение, това място е зловещо!

Но това място е международното летище в Денвър, САЩ!

 

Denver Airport Conspiracy Theory: A Documentary (part 1):

http://www.youtube.com/watch?v=JjjIy1DO0gs&feature=related

Denver Airport Conspiracy Theory: A Documentary (part 2):

http://www.youtube.com/watch?v=nlHbrTrJfro&feature=related

 

Според мнозина изследователи, то не е само летище, а нещо много повече! В буквалния смисъл на думата, става въпрос за един окултен храм, осеян с окултни символи, тайни знаци и пророчески послания! Архитектурното устройство и украса на това летище съвсем не са проява на глупав и ексцентричен стил, както много хора биха си помислили. По-скоро става въпрос за една окултна философия, отразяваща веруюто и програмата на световния елит.

 

Летището

 

Международното летище в Денвър е най-голямото летище в САЩ и неговото строителство е струвало до момента колосалните 4.8 милиарда долара! Всичко, свързано с това летище е било най-внимателно планирано и всеки един детайл има своето значение. Това съответно повдига важния въпрос във връзка с истинското предназначение на този мега-комплекс.

 

Летището е било завършено през 1995 г. и се простира върху площ от 34.000 акра (около 136 000 декара)! Първоначално предвидените средства са били 1.7 милиарда долара, но крайната сметка удря 4.8 милиарда. А във връзка със самото строителство, са били докладвани множество необичайни явления. 

 

Например, различни фирми са били наети за строителството на различните части на летището. Нито една от тях не получава продължение на своя договор след като е изпълнила договорената работа! Според изследователите, тази стратегия е била приложена, за да не може никоя от фирмите-изпълнителки да има реална представа за истинската цел на обекта.

 

И още... 110 милиона кубически метра земя са били изкопани и извозени, много повече от необходимото. Били са положени 5300 мили оптични кабели за комуникации! За сравнение дължината на територията на САЩ от бряг до бряг е 3000 мили!

 

Летището е било оборудвано с помпена станция, която може да изпомпва 1000 галона самолетно гориво в минута! Но този капацитет е напълно абсурден за едно комерсиално летище. Гранитът, използван за неговия строеж, е бил внасян от цял свят в количества, надвишаващи в пъти необходимото. Летището разполага с огромна система от подземни тунели, където спокойно могат да се движат тежкотоварни камиони, както и с подземна инфраструктура за влакови композиции. 

 

Цялостният анализ на наличната информация води неминуемо до едно заключение – този гигантски комплекс е нещо много повече от едно обикновено летище! То има капацитета да побере огромна маса от хора и превозни средства, което дава основания да се предполага, че става въпрос за военна база и дори концентрационен лагер, който може да се използва в близкото бъдеще.

(следва)



Тагове:   летище,   необикновено,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bobby99
Категория: Други
Прочетен: 366800
Постинги: 112
Коментари: 185
Гласове: 396
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930